(Det här gäller inte samma manus som i föregående inlägg.)

Igårkväll läste jag högt för maken. Med inlevelse. Tvingade honom att lyssna. Mer och bara en scen till. Och sista stycket. Han kom med mycket bra råd efter det och nu har jag pillat igen och säger ännu en gång att manuset är väldigt klart. Och längre.

Bara det att jag snart kommer få tillbaka det av kära A som läser. Och då kommer det troligtvis vara gult och blått och rött överallt.

Har satt upp en deadline, att innan månadens slut skicka iväg det till förläggaren som redan läst det två gånger förut och sagt att mitt manus är ett av hans prio.

Backar han då, går jag och hänger mig!

Gör han det, kära vänner och läsare, är det ett grymt och konkret exempel på hur nära man kan vara en utgivning, men tillslut snubbla på målllinjen!