MY är som en levande varelse sedan jag fick kontakt med Desirée. Jag har varit med på hennes resa sedan hon föddes i en novell. Jag fick läsa ett prov på texten om henne. Och efter att jag redan blivit fast på Dessans blogg och läst hennes bok REFUSERAD och de noveller hon vunnit tävlingar med visste jag att MY skulle falla mig i smaken.

Igår damp den ned i brevlådan, på självaste julaftonsmorgon och jag satte mig att läsa på en gång. Jag har inte hunnit långt i den, men Desirée har en egen stil och hon är beundransvärd för sitt krut och “go”så jag tror på ´na.

Då förlag refuserade MY valde D att själv starta förlag. Vilken dam. Inte konstigt att hon skapar karaktärer som blir så levande med den karisman i sig.

Och det tycker jag är en av de viktigaste bitarna när man ska skriva en bok.