…Modern svensk jämställdhetskvinna som egentligen mest är en förklädeskvinna a la Dexter med rått, blodigt köttfärs i ena handen och kissiga kalsonger i den andra. Bland bråkande ungar, leksaker och ett grytkokande kök, och mina marijanarökande fotbollstokiga grannar med nattjamande katter, försöker jag få livet att gå ihop med att skriva och arbeta hemifrån samtidigt som turisterna på hotellet brevid skriker, skålar och vevar med strandhanddukar så att man vill droga dem med Rufus Wainrights musik. Läs om hur du svär ordentligt på spanska, hur man som 35årig morsa kan piffa upp livet med sexsnack, kriminellt läckra pojkbandspuddingar i form av massörer, gyminstruktörer och nudister, och hur livet som utlandssvensk mamma året om på den katalanska semesterorten är allt annat än ett bananskal …

HÄR! Publicerade ett par böcker där när jag bodde i Spanien. Det var kul att läsa igen. Blev inspirerad att fortsätta på den roman jag håller på med som delvis handlar om Spanien.