Har påsklov (eftersom jag är lärare). För mig blir det automatiskt att jag sätter mig och skriver så mycket jag kan. Så fort det finns tillfälle (när andra i familjen sover eller är upptagna med något) så försvinner jag in i nåt hörn nånstans och skriver. Jag kan inte låta bli. Det är som en seratoninkick! Just nu har jag fler manus som jag håller på med.

Min nya roman som jag påbörjade i förrgår till mitt nya förlag. Hon vill ha en tvåa, och det är klart jag ska fixa det. 😀

Ett nytt barnmanus som jag började på under sportlovet ihop med en kollega på mitt jobb. Har skrivit synops och det första kapitlet.

Ett barnmanus som jag hållit på med sedan jag flyttade tillbaks till Sverige. Snart klart.

Ett barnmanus som redan är klart men där jag letar illustratör för ett par förlag som vill se på några uppslag.

Jag älskar tidiga morgnar när alla sover. Då får jag mest gjort. Jag struntar i frukost, dusch, klä mig och fixa kök eller vad det nu kan vara. Bara sätter mig direkt och skriver maraton innan de små vaknar.

Idag är mannen hemma och tar hand om markservicen, ännu bättre. Så efter att jag har blivit serverad frukost och skrivit nåt (vad det nu blir), ska jag bege mig till stan och gå på fiskmanikyr med dotter och mor. Hua!