Nu är jag klar!

Och mer klar kan man inte bli. För det där med att vara klar med ett manus säger man flera gånger under proceduren och arbetet. Och diskussionen kring när ett manus är klart eller inte skrivs det ofta om på många ställen.

Nu ska jag lämna ifrån mig manuset för sista gången. I ett mail till sättaren och tryckeriet!

Jag hoppas nu innerligt att jag inte missat något kommatecken, mellanslag eller skrivit nåt där det ska vara något eller något där det ska vara nåt etc.

Men det är väl bara att hoppas på att språkpoliserna och ordmärkarna inte hakar upp sig på det isåfall och är snälla. Jag känner i alla fall at jag är yr av allt korrande så en vända till skulle nog bara förvärra det.

Det här är läskigt! Hejdå manuset, vi ses i bokform!

Nu tar jag lite ledigt. Trevlig helg på er!