Fick ett blog your heart out av Perny och ska försöka hinna med att svara för jag blir glad att hon, liksom hela det gamla blogg-gänget fortfarande hänger hos mig, som de gjorde i Spanien på min förra blogg.

Lika glad är jag att nästan alla av dem kommer IMORGON (!) på min releasefest för romanen Stadsfjäril – Barcelona noir.

Några av dem, tex Perny har rest från andra delar av Sverige för att komma. Det tycker jag är skitcoolt gjort!

Jag är själv inte lika duktig längre på att hänga i bloggosfären men det beror BARA på att jag jobbar, studerar på universitetet på heltid vid sidan av jobbet, har två kids och försöker hinna med att skapa böcker också.

Här kommer frågorna från Perny, som jag sedan gärna vill skicka vidare till 5 stycken jag vill lyfta (som man skulle) Nina, Ebba, Ida, Anne-Lie och Eva-Liza.

1. Vem inspirerade dig/ uppmanade dig att börja blogga?
Det var en obligatorisk uppgift i en kurs jag gick om marknadsföring och design. Sen blev jag fast.

2. Hur väljer du ämnen att blogga om?
Numer bloggar jag bara om det som bloggen står för – författande och hela den processen. Står det att bloggen är tex en författarblogg, ska det vara just det tycker jag.

3. Vad vet de flesta inte om dig?
En hel del, men en rolig sak kan jag väl dela med mig av och det är att jag var med som nakenmodell på UR för att avdramatisera kvinnliga kroppar i relation till sexualitet. Så – nu vet de flesta det.

4. Vilka tre ord beskriver din stil allra bäst?
Min svägerska säger att jag ser ut som en hippie, en av mina närmsta vänner säger att jag är bohemisk och min dotter anser att min favvofärg är svart.

5. Vad tycker du om att göra när du inte bloggar?
Skriva, läsa, springa, boxas, lyssna på musik, pussa på min snygga man, dricka vin ihop med någon jag håller kär. (Gärna i solen.)

Over and out! Nu ska jag fixa tusen saker och sen ladda inför imorgon!