Fina fina bokhandeln där jag fick vara. Lite trångt där inne och väldigt varmt av alla människor, kärlek och rött vin och mingel. Här ute står Gisela Jansson, Åsa Bonelli med Dag Öhrlund. Vidare Ebba Range, Eva Ludvigsen, Leffe Delo & Caroline L Jensen och resten av gänget från mitt förlag – Ida, Anne-Lie och Josefine. Den långa fina kjolen tillhör Susanne Ahlenius, som pratar med Anneli Stålberg, Jenny Jacobsson, Perny, Maria Edgren och Caroline Säfstrand. Samt mina vänner. <3Min kära underbara make hade gjort jättegoda tapas dagen till ära. Jag hann inte äta mer än två dock.Här håller förläggarNina sitt rörande tal till mig. (Jag höll på smälla av).Fick fina örhängen föreställande fjärilar av Nina. <3Och sen var det min tur. Inte min starka sida. Hade fuskis i mobilen. Sedan var det dags för signering. Ljuva känsla. Boken är så fin.Så här glad var jag alltså mest hela tiden. Och i två dagar efteråt (nu). Vilken pangkväll!Lustigkurre med förnamn Dag. (hahaha), som för övrigt dagen efter skrev detta. Tack!Hemma hos mig ser numer bokhyllan ut såhär. Prydd av mina böcker samt en tavla med fjärilar jag fick på releasen av mina förlagskollegor.Jag fick fler fjärilar. Perny har skapat ett halsband till mig föreställande boken. Coolt!Anneli Stålberg har gjort så att vår kyl är snyggare än någonsin. (Inte bara räkningar och skolscheman)Eva Ludvigsen gav mig ett armband med en fjäril. Känsla för S.Å kollegorna gav mig halsband och Nina örhängen. Jag har även fått fjärilar i blommorna. Så mycket vackra fina blomster har jag aldrig haft hemma som nu. Har också kylen full med champagne. Härligt! Tack allihop, ni som kom, för era kramar, lyckönskningar, hejjarop och presenter. Kärlek till er.

Lägger med några länkar om boken:
Bloggen som min huvudperson Joanna skriver i.
Boktrailer om romanen.
Info på min hemsida.
Info på förlagets hemsida.
Här på adlibris tex kan du köpa den.
Dags summering av min kväll (bl a).
Annikas summering av kvällen.
Ebbas summering av min kväll.
Pernys summering av min kväll.
Annelies summering av min kväll.
Ninas summering av kvällen.
Evas summering av kvällen.
Josefines summering av kvällen.
Carolines summering av kvällen.