På Lindas mat på Östermalm i Stockholm hölls i onsdagskväll releasefest för Ebba Ranges bok Kristalläpple. Förläggare Nina Lööw och Ebba själv håller här sina tal. Boken är viktig, berättelsen är stark, på festen fanns glädjen och vi skålade för hennes fantastiska bok.
Många hade samlats för att hälsa boken välkommen till livet. Emmelie – andra intryck, Annika – Solviken, Katarina – 90 minuter, Josefine på mitt förlag, Anne-Lie på mitt förlag, Eva – Lova, Annelie på tryingtofollowmydreams-bloggen, Helena Milton, Pebbles, Johanna Wistrand, Ann Ljungberg, AC Collin, Dag Öhrlund och hans trevliga familj och många många fler hade kommit för att fira att Ebbas historia blivit en bok.Det var god mat och gott vin och Ebba signerade som aldrig förr. Förordet är gripande.Inledningen är fängslande. Jag fick gåshud på väg hem när jag började läsa den.Läs den! Köp den!