Det har varit några svettiga dagar på sistone.

Min förläggare och jag har mailats mycket och dragit oss i håret. Mitt manus hade hamnat i händerna på någon otäcking, vår bebis var kidnappad. Borta.

Med alllla redigeringar i bläck. Pust.

Någon på posten måste ha tagit sig en siesta! 🙁 Så här nervös får man inte göra en författare. Dessutom när det finns ytterligare en person som sitter någon annanstans och väntar på att få läsa det. Såsom jag tjatat och promotat för dem. Och så bara försvinner manuset! 😮

Men äntligen … tadaaaaa:

Slutet gott i alla fall, så nu ska det redigeras i helgen, varvat med provrättning och familjemys då karln återvänder från Barcelona där han varit alldeles för länge.

Apropå det – jag har nästan skaffat mig en ny partner medan han var borta. Hon flyttade in och hjälpte till med markservice.

(Usch jag hatar markservice.)

Tur att jag har världens bästa mamma, det är det inte alla som har.

Nu åter till manuset och min Alice – som också har en riktigt schysst morsa. Jag tycker morsor ska vara bra i barnmanus.

Snart snart mailas det iväg och vi bjuder in den stora hajen i vår båt. … Och jag kommer då ligga sömnlös och hålla krampaktigt i tummarna och stirra i taket tills han svarat! 😛