Hejdå 2013.
Välkommen 2014.
Mitt tredje år i Sverige börjar bra.
Jag har nu bara ett år kvar på studierna. Sen blir jag legitimerad.
Min fjärde bok kommer ut i början av året.
Vi flyttar också. Till större och nyare.
Försäljningen och recensionerna av alla mina böcker har gått bra, förutom någon enstaka ordmärkare där ute, men så är det. Linda Skugge lärde mig en gång att man måste vara som en gås annars orkar man inte med den här branschen. “Ge dig inte in i leken om du inte leken kan tåla.”
Vi har kärlek och hälsa. Inte att ta för givet.(Foto från en releasefest av vår antologi för 5 år sen)

2013 bjöd på:
Utgivning av fem noveller
Utgivning av min andra barnbok
Dottern kom in på Kulturama
Utgivning av min första roman
Antagning av min fjärde bok
Rekommendation av min roman i TV4 och i Expressen. (Stort!)

Gott nytt år alla där ute som läser min blogg! <3