Innan intervjun (jag kom en halvtimme för sent) småpratade jag med personen som skulle in efter mig. Ni vet han med alla naturprogram som alltid har en knut i håret. Han hade skrivit nån ny bok om natur.

Sen var det dags. Efter en dålig natt dessutom, men sminkösen gjorde sitt bästa för att rädda situationen.

Blev sen intervjuad med flera tv-kameror, starkt ljus i ögonen och oförberedda frågor på en hård stol. Med trött huvud och en stark lampa i ögonen är det inte lätt att svara på oförberedda frågor som man absolut inte var beredd på att få. :s

Efteråt sa kamerakillen med blå tuppkam att han skulle köpa min bok. Flera stycken till och med.

Trevligt gäng allihop faktiskt, de på TV. Bjöd på taxi hem också.

Om cirka 3-4 veckor sänds det. Jag vet inte om jag kommer säga till, för jag kommer inte ens våga kolla själv.