Torsdag: Förläggaren bjöd på lunch i solen. Vi konstaterade att 77 personer var anmälda till seminariet. Lite pirrigt men förstås väldigt bra att många vill lyssna.
Jag föreläste på Bokmässan om adhd i skolan och jag pratade om varför jag anser att skolan borde vara läxfri. Efteråt sålde och signerade jag boken Coolt med ADHD. Det var cirka 80 personer som kom och de flesta arbetade nog inom skola. Hoppas att vi, jag och Pernilla sådde ett frö hos dem så att de sprider vårt budskap vidare.

Innan blev jag även intervjuad av Tidningen Föräldrakraft om iden till boken och om samma tema som jag nämnde ovan.

Fredag: Då hängde jag med Anja Wikström, författare till Ingen familj är en ö och vi spånade på ett nytt projekt ihop med Jessica Stigsdotter. Sen gick jag och min urmysiga förläggare och käkade ostron på Valand som Bokmässan bjöd på.

För övrigt träffade jag illustratören till Coolt med ADHD för första gången. Vi pratade om 2an och 3an. Förläggaren och jag pratade också om utgivningarna för 2an och 3an medan vi drack bubbel hos henne och firade att Coolt med ADHD kom med i Barnbokskatalogen 2014.

Såhär kan en ostronsätande förläggare se ut! 😀