Hej Malin,
vill bara tacka för din underbara bok “Coolt med ADHD”.
Läste precis ut den för barnen och min dotter som är åtta år och som vi går på samtal på BUP med sade “Ja, det var lite som jag, fast jag har inte ADHD. Boken var jäääättebra, finns det fler om Alice?”
Har lånat den i omgångar från biblioteket, var glad att jag kunnat ha kvar den länge, för hon har inte velat att jag läst den tidigare.
Allt som har med ADHD att göra är sådant hon inte vill höra talas om, ej heller sånt som handlar om BUP. Vi har tyvärr inte fått någon utredning där, eftersom problemen uppstår i hemmet och inte i skolan. Hon tar ut all frustration och allt som känns jobbigt med oss som hon är helt trygg med. Och i viss mån räddar de fasta rutinerna henne i skolan.
Hur som helst, var det iaf skönt att kunna få läsa boken för henne och få henne att förstå att det finns fler som tänker som hon.
Och så skulle jag be om en till del, å hennes vägnar.
Går “Coolt med ADHD” att köpa genom dig eller ska jag söka på Adlibris el liknande? Vill helst ha ett eget ex, mitt är lånat, känns som det är en bok man kan sticka i händerna på både lärare och kontakt på BUP.
Skickade en vänförfrågan för jag tycker det är så skönt att ha ett litet nätverk på fb som man kan bolla sådana här frågor med. Jag har, förutom min dotter, ett allmänt intresse då jag arbetar i förskolan och tidigare som personlig assistent.
Allt gott!
M.smiley