Redan sagt om boken “Jag har ADHD”:

Precis som i den förra boken om Alice får läsaren verkligen veta ” inifrån ” hur det kan vara att som barn leva med ADHD, både på gott och på ont. Många unga och äldre kan säkert känna igen sig, för andra kan boken öka förståelsen för barn – och även för vuxna – med ADHD. -Malin Nordgren, redaktör för Insidan

Handfasta tips och med en känsla av att det absolut fungerar bra att ha ett rikt liv trots ADHD. Detta är en nödvändig bok för den som precis fått diagnosen, men också för vårdnadshavare, skola och de som bara vill förstå och lära sig mer. En ungdomsbok för alla åldrar.
– Jan Aronson, Rektor

En bok som verkligen berör och värmer i hjärtat. Alla som arbetar i skolan eller på annat sätt kommer i kontakt med barn och unga borde läsa om Alice. Själv får jag massor med tankar och idéer kring hur en kan arbeta och bemöta eleverna i skolan. Boken ger en bra inblick i hur det kan vara att ha ADHD, men till skillnad från många andra böcker beskrivs ADHD utifrån ett positivt perspektiv. Läs den!
– Jennie Wiklund, skolkurator, Södra Ängby Skola

”Jag har ADHD” beskriver och konkretiserar ett barns livssituation bättre än vad någon forskningsöversikt kan göra. Den lyfter fram de positiva sidorna med ADHD och visar hur man kan bemöta och underlätta vardagen för ett barn med ADHD som förälder, syskon, kompis eller yrkesverksam. För alla som är nyfikna och vill öka sin förståelse för diagnosen! Det skulle vara spännande att få följa Alice som tonåring.
– Johanna Guter, Socionom som arbetar med barn och unga.

“Livet med ADHD, precis som det är. En bra inblick i med ADHD och det att vara förälder till ett barn med ADHD. En jättebra bok!”
– Bo Hejlskov Elvén, Leg. psykolog