HÄR kan man läsa en recension om Sejt med ADHD i Danmark

Efter at have læst bogen ”Sejt med ADHD” sidder jeg med en god mavefornemmelse. Det er en sød lille historie om en pige, der bor sammen med sin mor. Pigen er 11 år gammel og har ADHD. Ud over diagnosen beskrives hun også som en kreativ og sød pige, der gerne vil det bedste.

Gennem bogen bliver vi præsenteret for de små problemer, pigen løber ind i i sin dagligdag. Det er problemer med overblik, at hun føler sig misforstået, har svært ved at hæmme impulser og meget andet. Det er typiske ADHD-problematikker, der bliver præsenteret på en rigtig god måde i et stykke skønlitteratur. Jeg kommer faktisk til at føle med pigen og kan godt sætte mig ind i hendes frustrationer på en ny måde. Og det til trods for at jeg har læst rigtig meget faglitteratur om ADHD…….