Vi måste lyssna mer på de tysta barnen
Jag har nu skrivit en ny barnbok!
Denna gång om en introvert tjej. 
Jag undrar om någon är intresserad av att köpa en signerad bok (kanske i julklapp till nåt barn…)
Boken kostar isåfall 150 kr plus frakt. Sänd mig PM med adress.
Annars finns boken också att beställa på adlibris och bokus.
”Fias dolda kraft” som boken heter, handlar om att gå i skolan och vara en av de tysta eleverna. Om att introvert inte är samma sak som blyg, utan bara en spegling av hur samhället ser på utåtriktade personer. Boken är tänkt som ett stöd till tysta ungar samt till skolpersonal.
Boken handlar alltså om Fia som är kär i hemlighet, men vågar absolut inte gå fram och prata med honom. Han med stort H. Hugo! Utan smygtittar mest på avstånd.
Fia är en gamer och älskar också att ligga på sitt rum och läsa fantasy-böcker. Hon bor i en lägenhet i en förort med sin sjuka mamma. Sofia funderar mycket och lyssnar hellre än pratar. Vissa säger att hon är svår. I klassrummet uppskattar inte lärarna de tysta och inåtvända. Räcker man inte upp handen, påverkas betygen, säger dem. Sofia kan svaren. Men hon vill bara inte säga dem högt.
Jag har skrivit många böcker för barn om barn som skiljer sig från mängden.
Jag brinner för de barn som inte vågar men som har väldigt mycket att säga, för de barn som tänker mycket men som kanske inte alltid blir lyssnade på, för de barn som ofta blir missförstådda och för de som inte får komma till sin rätt i skolan för att skolan är en del av samhället som i sin tur anser att om du inte tar plats i livet så får du ingenting.