Jag har skrivit en bok om #ångest ( #vadärdetmedlisa ) , en om #högkänslighet och #grubbleri ( #fänrikshjärta ). I dessa belyser jag små oroliga själar med budskapet om att de finns och de är okej som de är.

Att inte förstå varför någon annan får ångest. Att inte förstå varför den personen oroar sig. Att tycka att den överdriver eller överreagerar. 
Det hjälper inte personen att få mindre ångest.
Många som är ångestbenägna eller oroliga själar eller högkänsliga mår rätt piss nu av viruset i världen. Förminska inte dessa personer genom att skaka på huvudet åt dem, säga åt dem att de tänker fel eller att visa irritation och oförståelse. 
Då känner de sig fel och får mer ångest.
Vi är alla olika och att lida av ångest är ingen lek. Och heller inget man bara kan skärpa sig från. Lugna och lyssna istället. 
Tack för mig.